Publicat de: teatrulmasca | Februarie 11, 2014

Adie vant de generale!

Ne apropiem cu pasi mari de momentul generalelor, se simte deja in aer, actorii resimt nevoia acestora cam cum dorim cu totii sa mancam primavara verdeturi proaspete. Scenele sunt repetate si rasrepetate, am umblat la amanunte chiar, dar nevoia de a le lega intre ele parca nu ne da pace, vrem sa intelegem unde ne plasam fiecare dintre noi, unde este nevoie de un accent in plus, unde trebuie sa adaugam ceva, unde trebuie sa fim cat se poate de retinuti, este vorba de ritmuri ale spectacolului care se regleaza numai in timpul acestor generale atat de asteptate.

Asadar, maine, miercuri, vom avea ultimele repetitii la scene, iar de joi ne propunem sa avem primele generale, dupa cum urmeaza: joi dimineata generala la prima parte a spectacolului, joi seara a doua parte iar vineri dimineata primul snur total.

De saptamana viitoare vom incepe sa punem lumini, chiar daca nu avem toate costumele, chiar daca momentul generalelor este mai lung decat atat si trebuie sa fie, deoarece si la acest capitol trebuie sa aducem ceva nou si promit ca vom aduce. Decorul are cateva surprize as zice splendide si care cu siguranta vor face obiectul interesului spectatorilor. Semnul major in spectacolul nostru este Luna si ea apare in diferite forme, una dintre ele de-a dreptul colosala, veti vedea.

Asadar, am intrat pe ultima suta de metri si ma bucur, ma bucur tare. Mai avem putin si va invitam la premiera, prieteni!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: