Publicat de: teatrulmasca | Ianuarie 20, 2014

Examen

Azi, 20 ianuarie, studentii mei din anul I au avut examen. A durat 4h15′ , in fata unei sali arhipline cu studenti, actori de la Masca si cativa spectatori ai teatrului nostru care si-au cumparat bilete ca la spectacol.

Examenul a avut loc pe fondul unei alte preocupari a noastra si a studentilor, intrarea tuturor in spectacolul cu Romeo si Julieta, astfel incat parca nici nu prea ne-a pasat cum iese. Dar a iesit formidabil, chiar formidabil si sunt extrem de bucuros. Mi-e foarte greu sa spun ce va fi de aici inainte, cati dintre ei vor ajunge actori, acum insa au avut un examen bun si doar asta conteaza. Au avut mai multe secvente, acrobatic, cu doua scene din Povestirile din Canterburry, mijloace de expresie (jonglerie), canto (cantec popular romanesc), improvizatie si joc teatral si tehnica mastii si mimul corporal. Un examen complex, serios, suficient de obositor pentru niste studenti care nu au fost obisnuiti cu asa ceva pana acum, un examen adevarat si in fata caruia s-au descurcat de minune. Sunt foarte bucuros, ii felicit si abia astept sa ne revedem, sa analizam examenul sa vedem ce a fost bine, ce a fost rau si sa ne apucam de lucru mai departe.

Cred ca acest examen ar putea fi prezentat la Festivalul international d la Brno, ma voi gandi cat se poate de serios si, daca va fi cazul vom merge acolo.

Pana atunci studentii merita felicitarile mele, ale celorlalti profesori, ale celor care i-au vazut. Bravo, tuturor!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: