Publicat de: teatrulmasca | Ianuarie 25, 2011

Ex libris

Intre timp are loc o noua premiera la Metrou, Ex libris, un spectacol de statui vivante care, asa cum ii spune si numele, vine de undeva ” din carti”, din cartile a trei autoare celebre, trei femei care au insemnat ceva in scrisul universal, Sapho, Agatha Christie si Emily Bronte.

De ce statui vivante? Pentru ca aceasta era tema de studiu pentru studentii masteranzi ai anului II ai Facultatii de Arte din universitatea Spiru Haret, curs pe care l-am condus si pe care am dorit sa-l transform intr-o dezbatere practica, una din care studentii sa aiba cu siguranta ce invata, ce retine pentru cariera lor ulterioara.

Intalnirea cu publicul nostru de la Metrou s-a petrecut sub auspicii dintre cele mai promitatoare, publicul extrem de numeros nu a facut diferenta intre actorii teatrului si studenti, spectacolul a surprins, a placut si cred ca va avea viitor.

Din punctul meu de vedere studentii mai au inca multe lucruri de pus la punct, atat in ceea ce priveste tehnica de miscare in sine, cat si aceea a descoperirii resurselor interioare capabile sa asigure starile care trebuie sa se declanseze pe termen scurt si foarte scurt dar in asa fel incat publicul sa poata recepta mesajul, dar drumul este pozitiv cu certitudine, reusita lor este fara echivoc si cu siguranta, pana la sfarsitul cursului, undeva catre luna iunie, probabil vom avea un spectacol care cu adevarat va putea fi asimilat Teatrului Masca.

Ii felicit si le urez cale lunga si frumoasa!

Malaimare

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: