Publicat de: teatrulmasca | Septembrie 5, 2009

Repetitie cu public

P9030881

Poate parea doar un simplu capriciu dar nu este. Confruntarea este dificila, mai ales ca nu toate lucrurile sunt gata si mai este inca de lucrat din punct de vedere psihologic. Este o echipa foarte tanara, fara experienta, in totalitatea sa, caci, chiar daca sunt cativa actori care au mai prins roluri importante, nici unul nu a avut de jucat aceste teribile roluri ale lui Goldoni. Cine crede ca Goldoni inseamna Commedia se inseala. Iar cine crede ca a juca o Commedia inseamna a te stramba si a sari cat mai mult cu putinta se inseala amarnic. Aici este vorba despre dragoste, despre lupta, despre sacrificiu. Este aproape Shakespeare sau, din punctul meu de vedere, chiar mai mult, caci textul nu are nici urma de poezie inutila, de filozofie mai mult sau mai putin stralucita sau oportuna. Imi place pentru ca este viata adevarata care nu are timp de asteptat, care nu vrea sa moralizeze, care se petrece pur si simplu si care te doboara daca nu lupti, daca nu vrei cu adevarat sa fii invingator.

Sper din tot sufletul ca maine va fi o zi fasta pentru ei deoarece tineretea nu prea este dispusa sa astepte si sa castige atunci cand nimic nu o mai poate infrange.

Bafta!

Anunțuri

Responses

  1. Abia astept sa vin sa va urmaresc, sper doar sa mai gasesc bilete….iar daca nu….o sa ma uit pe gaura cheii si tot nu o renunt …..:))


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: