Publicat de: teatrulmasca | Martie 23, 2009

Chitarele au pornit!

p3230007

In zbaterea noastra care se numeste SLUGA LA DOI STAPANI, astazi am inceput antrenamentul de chitara. In afara de mine, care am facut 8 ani de vioara si de Cosmin care stie cateva acorduri, nimeni nu a pus mana vreodata pe vreo chitara. Si totusi ambitionez sa avem in scena 14 chitare la care vor canta tocmai acesti oameni care astazi au pus pentru prima oara mana pe un astfel de instrument.

A fost cumplit de greu. Am invatat sa acordam chitara, am invatat cateva secrete ale acestui demers, am descoperit ca ne dor buricele degetelor de ne ies ochii din cap si, totusi, ca se poate canta, pentru ca, la sfarsitul sedintei, unul din cantecele spectacolului a inceput sa capete forma. Probabil ca va dura mult, va fi greu, ne vom enerva de multe ori, dar chitara este un instrument duios, suav si puternic deopotriva, si, probabil, vom putea face fata.

Seara am ridicat scena de duel dintre Anamaria si Valentin, cred ca este extrem de caraghioasa si cu siguranta va placea. Apoi am citit actul I si cred ca arata interesant. In orice caz, ciudat, pastrez continuu un straniu sentiment de liniste, eu care, in astfel de situatii stau ca pe jar.

Sunt obosit si mi-e somn!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: